Nieoficjalne, ale utworzone za zgod± kapeli forum zespo³u Trebunie Tutki.
Nie wa¿ne czy s³uchasz Trebunich od zawsze, czy od wczoraj.
Tutaj mo¿esz podzieliæ siê swoimi spostrze¿eniami na temat zespo³u, napisaæ relacjê z koncertu, zadaæ pytanie innym u¿ytkownikom.
Wydana w 2001 roku p³yta zawiera 18 najwiêkszych przebojów zespo³u. Jest to pierwsza moja p³yta zespo³u, któr± kupi³em i przes³ucha³em.
Co mogê napisaæ o tej p³ycie? Prawdziwa z³ota kolekcja. Osiemna¶cie ¶wietnych lub bardzo dobrych piosenek. Chyba na moment nagrywania p³yty trudno o znalezienie wielkich przebojów Trebunich-Tutków, których na tej p³ycie nie ma. I tak mamy moje ukochane "Nasze reggae", przekraczaj±ce moim zdaniem wszelkie granice szaleñstwa muzycznego "N.A.S.A. hasarapasa", elektryczno gitarowe "Cytaty z Sienkiewicza", genialny "M±¿ zbójca" i 14 pozosta³ych utworów równie ¶wietnych. S± wprawdzie piosenki, które troszeczkê mniej lubiê, ale im wiêcej razy s³ucham tej p³yty, to bardziej mi siê zaczynaj± podobaæ, wiêc nie wymieniê ich tytu³ów.
Podsumowuj±c jak kochasz Trebunie to masz na jednej p³ycie Greatest Hits, a jak nie znasz kochasz to pos³uchaj - to siê zakochasz. Gwarantujê.